Curiozitati despre religie

Progress Consulting S.A.

Top curiozitati  despre religie

Pentru că în ultimul timp există tot mai multe discuții despre religii ne-am gândit să facem un top cu cele mai interesante curiozități legate de religiile din întreaga lume pe care nu le știu foarte multe persoane. Ele vă pot ajuta să vă formați și să vă conturați mult mai ușor o părere în legătură cu acest subiect sau pur și simplu vă va îmbogăți baza de informații, lărgindu-vă sfera cunoștințe generale
Deci, să vedem care sunt lucrurile mai puțin cunoscute și care sunt cele mai interesante aspecte ale religiei:
✔ Papa Ioan Paul al doilea a fost primul suveran pontif care a vizitat Casa Albă (pe data de 6 octombrie 1979). Acest lucru reprezintă o curiozitate interesantă, deoarece vizita lui a avut loc la doar un an după ce a fost ales papă al Bisericii Catolice.
✔ Un preot își poate achiziționa veșminte bisericești chiar și de pe internet, printr-un simplu click.
✔ Și, rămânând tot pe subiectul achiziționării online, există site-uri specializate pe comercializarea de cripte si cavouri funerare.
✔ Singurul Monument din lume dedicat victimelor fumatului se află în România, în parcul Tineretului din București. Acesta este o inițiativă a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.
✔ Potrivit Sfintei Tradiţii a Bisericii Ortodoxe de Est, Adevărata Cruce a fost realizată din trei tipuri de lemn: cedru, pin şi chiparos.
✔ Papa Ioan Paul al II-lea a fost primul papă de altă origine în afară de cea italiană de la Papa Adrian al VI-lea, adică din 1522,iar pontificatul său de 26 ani este considerat al treilea ca lungime din istoria Bisericii Catolice, în urma Sfântului Petru și a lui Pius al IX-lea.
✔ Biserica Anglicană din Bucureşti a funcţionat chiar şi în perioada regimului comunist.
✔ În anul 236, un simplu bărbat pe nume Fabian, care nu era nici măcar un candidat pentru a deveni papă, a fost ales după ce un porumbel alb  (care reprezintă simbolul Duhului Sfânt) i s-a aşezat pe umăr.
✔ Biserica Ortodoxă Română, prin reprezentanții ei (adică Mitropolitul Antonie Plămădeală al Ardealului și preotul Dumitru Radu), a semnat un acord cu Biserica Romano Catolică, în care Biserica Ortodoxă este considerată Soră a “Bisericii” Romano Catolice. În acest fel s-a obținut o semi-unire cu papalitatea.
✔ Francisc din Assisi a fost întemeietorul ordinului religios care îi poartă numele, Ordinul Franciscan.
✔ Cea mai lungă perioadă fără papă a fost de doi ani şi nouă luni, între 1268 şi 1271. În acea perioadă, cardinalii reuniţi la Vite€rbo, lângă Roma, nu au putut decide asupra unui papă până ce nu au fost forţaţi să ia o decizie la insistenţele regelui Franţei.
✔ Doctorul John Harvey Kellogg, un pionier adventist, a condus prima instituție medicala adventistă, Sanatoriul Battle Creek, care a devenit unul dintre centrele medicale recunoscute internațional.
✔ Biserica Neagră din Braşov este cel mai mare lăcaş de cult în stil gotic din sud-estul Europei.
✔ Înca de la începuturi, din anii 1860, Biserica Adventistă conduce aproape 700 de spitale, sanatorii, dispensare și clinici în intreaga lume.
În concluzie, sperăm că aceste curiozități și lucruri interesante despre religii să vă fi ajutat să vă formați o părere obiectivă despre religiile din întreaga lume, dar că v-a ajutat să vă îmbogățiți sfera de cunoștințe.

Avantaje sicrie

checkPreturi semnificativ mai mici decat media pe industrie.

checkLivrare gratuita in termen de 48 ore.

checkGarantia de satisfactie 100%.

De ce noi?

checkAICI PENTRU TINE
Suntem disponibili 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, așa că veți avea întotdeauna pe cineva care să discute cu dumneavostra.

checkINCREDERE
Având o vastă experiență în domeniul funerar și administrând de peste 18 ani Cimitirul Municipal Constanța si pentru ca noi importăm direct o mare parte din produsele pe care le comercializăm, vă putem oferi cele mai bune prețuri. Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ne caracterizeaza.

checkCONSILIERE
Echipa noastra de profesionisti va va sta la dispozitie de la inceputul comenzii pana la finalizarea acesteia.

DATE DE CONTACT:

PROGRESS CONSULTING S.A.
J13/2566/1997 / CIF: 30730457
contact@cavouri.ro

Constanta:
Str. Baba Novac, nr. 194,
Telefon: 0241.632.721
Mobil: 0748.227.037

Bucuresti:
Str. Brailita 13, Sector 2
Mobil: 0755.121.171
Telefon: 031.438.20.50/15/16
Fax: 031.438.20.51

NE AFLAM AICI:

 

Search